Cosul meu: este gol

Termeni si Conditii


Vă recomandam să accesaţi site-ul numai după citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor înscrise pe www.itok.ro. Folosirea acestuia reprezintă acceptul dumneavoastră .
Magazinul on-line www.itok.ro aparţine S.C. EcoCart Holding S.R.L, cu sediul social în Str. Principala, nr. 1, Bals, Jud. Iasi, Nr. Inreg. Com. J22/1185/2010, CUI RO27349240, telefon: 0232 714 708.

Confirmarea comenzii:
Cumpărătorul va fi contactat telefonic de către personalul S.C. EcoCart Holding S.R.L. care se ocupă de procesarea comenzilor în vederea confirmarii comenzii trimise de către cumpărător . În cazul in care cumpărătorul nu va putea fi contactat telefonic, comanda va fi anulată.

Newsletter:
Prezintă un serviciu gratuit oferit de S.C. EcoCart Holding S.R.L si reprezintă un e-mail livrat periodic de către compania noastră clienţilor şi utilizatorilor abonaţi. Orice utilizator se poate abona gratuit la newsletter odată cu completarea căsuţei de e-mail, apăsând apoi butonul Newsletter. Oricare dintre cele 2 parţi are dreptul de a renunţa oricând la serviciul gratuit de newsletter fără a invoca nici un motiv şi fără o notificare prealabilă.

Date cu caracter personal:
Odată completat formularul de comanda, vă daţi acordul in mod expres ca datele dumneavoastră cu caracter personal sa fie prelucrate şi stocate de către S.C. EcoCart Holding S.R.L .Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de confidenţialitate şi nu vor fi făcute publice nici unui terţ fara acordul dumneavoastră.

Livrarea produselor:
Fiecare comandă va fi trimisă în cel mai scurt timp posibil, în minim 24h de la data confirmării comenzii. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. Dacă produsul comandat de cumpărător nu se află pe stoc sau există dar nu în cantitatea dorită de client, acesta va fi contactat prin telefon.

Transportul:
Coletele vor fi transportate şi livrate de către Nemo Express. Livrarea se face oriunde in ţară, în cel puţin 2 zile lucrătoare, in intervalul orar 09:00 – 17:00, de Luni pana Sambata.
În cazul În care nu sunteti disponibil(a) în acest interval orar, vă rugăm sa specificaţi o altă adresă de livrare.
În ziua în care coletul va fi expediat veţi primi un e-mail de confirmare sau veţi fi contactat telefonic pentru a vă putea anunţa despre acest lucru.

Costul pentru transport este 40 lei. Comenzile care depasesc suma de 800 RON, au transportul gratuit.
Valoarea transportului va fi afişată în momentul efectuării comenzii.


Plata:
Contravaloarea coletului se va achita în sistem ramburs agentului Nemo Express care vă va înmâna coletul.

Garanţie:
Garanţia se acordă conform prevederilor legale in vigoare. Termenul de garanţie decurge de la data emiterii facturii.
Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiţii normale de utilizare, pe durata perioadei de garanţie, produsul va fi reparat gratuit sau va fi înlocuit.
Expedierea produsului la furnizor se va face pe cheltuiala cumpărătorului.
Urmatoarele situaţii duc la pierderea garanţiei:
• -Intervenţii sau reparaţii executate de persoane neautorizate;
• -Nerespectarea de către cumpărător a instrucţiunilor de utilizare şi intreţinere primite odată cu produsul.
În cazul efectuării unei reclamaţii în perioada de garanţie, cumpărătorul are obligaţia de a prezenta certificatul de garanţie, eticheta produsului şi factura fiscală, în original, eliberate la data cumpărării produsului.

Returnarea mărfii:
Conform O.G. 130/2000, produsele achiziţionate se vor returna în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 10 zile de la primire, fără penalitaţi şi fără invocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea lui cu altul. Dacă S.C. EcoCart Holding S.R.L nu poate înlocui produsul, se va restitui contravaloarea produsului în cel mult 30 de zile de la data returnării.

Condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport şi vor fi suportate de către cumpărător.Compari.ro - ghid autentic de shopping
Pagina generata in: 0.023 secunde