Cosul meu: este gol

Cartusele remanufacturate


EcoCart Holding SRL a fost infiintata in anul 2010, in ideia de a oferi solutii de tiparire, economice. Astfel s-au pus bazele infiintarii unei fabrici de remanufacturare a cartuselor pentru imprimante si copiatoare laser. Acest procedeu de remanufacturare a cartuselor il folosesc si marele companii precum LEXMARK, HP… si altele. Prin procesul de remanufacturare a cartusului laser se inteleg procedeele de demontare, verificare, curatare si inlocuire a componentelor si a subansamblelor uzate in mod regulat, cu altele noi, de calitate (cilindru fotosensibil, rola magnetica sau developer, lamela de stergere) si umplerea rezervorului cu toner conform specificatiilor producatorului. Dupa aceste operatiuni cartusul se testeaza, si se ambaleaza. Respectand aceste operatiuni produsul final (cartusul) are aceleasi proprietati ca si un cartus original, singura diferenta fiind doar pretul mic al cartusului remanufacturat.

1. Folosirea de cartuse remanufacturate imi poate afecta garantia?
Unii producatori de echipamente originale vor incerca sa va spuna lucrul acesta. Tinand cont de preturile foarte mari ale produselor comercializate, este in interesul lor sa va incurajeze sa va cumparati unul nou, de fiecare data cand ramaneti fara cerneala. In general, producatorii scot un profit mai mare de pe urma cartuselor noi, decat din vanzarea de imprimante si multifunctionale.

2. Un cartus remanufacturat imi poate strica imprimanta?

In nici un caz cartusele comercializate de Ecocart Holding nu va pot afecta imprimanta sau multifunctionala pe care o detineti. Cartusele remanufacturate de noi au garantia unei reincarcari profesionale, si schimbarea oricarei piese defecte. Suntem atat de increzatori in produsele pe care le comercializam incat avem 100% clienti multumiti.

3. Calitatea unui cartus remanufacturat este aceiasi cu al unui cartus nou?
Da. Cu produsele comercializate de Ecocart Holding, va garantam ca veti fi la fel de multumit de calitatea printarii ca si cu un cartus nou cumparat. Ca sa fim intotdeauna siguri de calitatea produselor noastre, Ecocart Holding importa cerneala de cea mai buna calitate din toate colturile lumii.

4. De ce sa cumpar de la Ecocart Holding, si nu de la alta companie?

Merita sa cumperi de la noi pentru ca:
• Avem un magazin on-line de unde poti finaliza o comanda in doar 2 minute;
• Acolo puteti discuta cu personalul nostru calificat international;
• Nu trebuie sa va faceti griji pentru transport. Ne ocupam noi de tot;
• Toate cartusele noastre au garantie;
• La Ecocart Holding, noi nu doar umplem cartuse. Noi remanufacturam cartuse laser, si le testam pe fiecare in parte, astfel incat suntem siguri de standardele inalte ale produselor noastre.
• Noi suntem expertii de care ai nevoie.

5. Pot cumpara cartuse remanufacturate si din alta parte?
Pretul cartuselor remanufacturate difera . Cand alegeti o firma producatoare de cartuse remanufacturate, fiti siguri intai ca sunt bine pregatiti, si ca feedback-ul clientilor este unul pozitiv. Asigurati-va intai ca personalul lor nu fac doar o gaura in cartus pe unde o sa introduca tonerul. Ar trebui sa aiba un intreg sistem de test care sa va garanteze 100% calitatea si functionalitatea cartusului.

Ne mandrim cu portofoliul nostru de clienti si le multumim in mod deosebit pentru colaborare: Ecocart
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Pagina generata in: 0.116 secunde