Cosul meu: este gol

Multifunctionala Lexmark C782 MFP (Refurbished)


 Click pentru a mari


STOC: nu este in stoc

Pret: 2.480 RON (TVA Inclus)
Aceasta multifunctionala produsa de Lexmark ofera servicii de calitate superioara de imprimare, copiere, finisare si servicii digitale, imbunatatind functionalitatea companiilor cu un numar mare de angajati .
Lexmark C782 MFP LaserJet este o imprimanta rapida, flexibila si de incredere, care va salveaza spatiul din birou si va micsoreaza costurile afacerii dumneavoastra. Cu viteze de pana la 40 de pagini alb-negru pe minut si 35 de pagini color pe minut pe functiile de imprimare si copiere, la care se adauga capacitatile rapide de finisare, documentele vor iesi clare si profesionale de fiecare data.
Finisherul cu care vine echipata, transforma multifunctionala Lexmark C782 intr-un adevarat sistem de creare a documentelor, transformand paginile in dosare gata asezate si capsate .
Lexmark C782 combina viteza, calitatea, usurinta de utilizare si flexibilitatea pentru a oferi o experienta cat mai buna pentru lucrul in echipa, indiferent de diversitatea nevoilor dumneavostra.Produse similare::
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Pagina generata in: 0.107 secunde